Supa crema din ciuperci, editie revizuita

de Panacris in Supe, 16 Sep 2020 | 2003 vizualizari

 

Vă aduc în ceas de seară, o supă cremă din ciuperci, ediție revizuită, super bună și mai ales sănătoasă!
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

    • Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g,
    • Ciuperci champignon cca. 300 g,
    • Ceapă galbenă 1 bucată,
    • Morcov 1 bucată,
    • Păstârnac ½ bucată,
    • Ardei kapia 1 bucată,
    • Sare de Hymalaya 1 lingură,
    • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
    • Ulei din semințe de in 1 lingură,
    • Apă rece cca. 500 ml,
    Pentru servire:
    • Semințe de susan alb 1 lingură,
    • Semințe de dovleac 1 lingură.

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema din ciuperci, editie revizuita:

Varianta 1:

Ciupercile, ceapa, păstârnacul, ardeiul și morcovul, se curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Se asezonează de piper, apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de susan și dovleac. Spor și poftă bună!

Varianta 2:

Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!

Ciupercile, ceapa, păstârnacul, ardeiul și morcovul, se curăță, se taie în bucăți și se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, piper, ulei, apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ.

 În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de susan și dovleac.

Spor și poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema din ciuperci, editie revizuita" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida